Vliegen naar Corsica

toelichting Corsica

Het Franse eiland Corsica is bereikbaar per vliegtuig, want het eiland heeft 4 luchthavens met diverse verbindingen. Naast lijnvluchten en zomercharters, die veelal een directe verbinding hebben met Ajaccio, is het ook een optie om met één van de bekende prijsvechters te vliegen. Bekijk dan zeker eens tickets naar Figari en houdt rekening met een vertrek v.a. Brussel Charleroi. Vergelijk dus zeker alternatieve routes voor de goedkoopste vliegtickets naar Corsica.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Corsica

Een voordelige vliegreis naar Corsica? Meer luchthavens vergelijken!

Voor je vliegreis naar Corsica heb je keuze uit vliegen naar Calvi of vluchten naar Bastia in het noorden van het eiland, vliegtickets naar Ajaccio, de mooie hoofdstad van Corsica die redelijk in het midden van het eiland ligt, of tickets naar de luchthaven Figari in het zuiden van Corsica. Met KLM kan je vliegtickets naar alle vier deze luchthavens boeken. Maar zoals je zult zien als je de aanbiedingen bij alle vier de bestemmingen vergelijkt zijn er meer opties voor wie de goedkoopste vliegtickets zoekt. Zeker als je niet alleen vanaf Schiphol wilt vertrekken maar bijvoorbeeld ook even checkt wat de actuele vliegtarieven vanaf Rotterdam, Dusseldorf en Eindhoven voor vliegen naar Corsica zijn. Wil je graag de beschikking over een auto om het hele eiland te ontdekken? Dan kun je ter plaatse natuurlijk een auto huren, maar je hebt ook de keuze om per ferry het eiland te bereiken. Daarvoor moet je eerst naar Toulon of Nice reizen voor de afvaart.

Bij Zuid-Frankrijk ligt het prachtige eiland Corsica. Niet voor niets wordt dit eiland ook wel ‘Ile de Beaute' genoemd, wat betekent het eiland van de schoonheid. Een mooie toeristische trekpleister is het UNESCO ergoed natuurreservaat Scandola. Je hebt op Corsica veel natuur om te bewonderen. Zo zijn er prachtige watervallen, alpenachtige gebergten en mooie stranden waar je goed kunt zwemmen, duiken en snorkelen. Ook de hoofdstad van het eiland, Ajaccio, is een bezoek waard. Hier staat o.a. het geboortehuis van Napoleon dat tegenwoordig fungeert als museum. Op Corsica is het zeker aan te raden eens een boottocht te boeken langs de vele prachtige baaien van het eiland. Je kunt op Corsica heerlijk genieten van de zon, de helderblauwe zee en een van de vele prachtige zandstranden. Hou je meer van een actieve vakantie op Corsica? Dan biedt het binnenland groene bergen, watervallen en leuke dorpjes. Ideaal voor een mooie wandel- of fietstocht.

Vliegen naar Corsica in de prijsklasse v.a. € 91,- tot € 156,-

Goedkoop naar Corsica? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Corsica Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Corsica vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Corsica te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Corsica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Corsica in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Corsica boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Corsica in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Vluchten Ajaccio
bestemmings afbeelding

De havenstad Ajaccio ligt aan de westkust van Corsica en is de hoofdstad van het Franse eiland. Er gaan directe lijnvluchten en in het zomerseizoen charters vanaf o.a. Amsterdam. De gemiddelde vluchtduur is zo'n 2,5 uur. De terugvlucht is vaak met een tussenstop op het Italiaanse Sardinie. Bekijk ook eens de pakketreizen naar Corsica.


Vluchten Bastia
bestemmings afbeelding

In de omgeving van het noordoostelijk gelegen Bastia liggen prachtige baaien en stranden. Vergelijk eens meerdere luchthavens voor de goedkoopste vluchten naar Corsica. Vaak worden vluchten naar Bastia alleen aangeboden in het zomerseizoen. Zoek ook zeker eens vanaf luchthavens net over de grens met Duitsland.


Deel dit met je vrienden :

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.