Vliegen naar Corsica

Bij Zuid-Frankrijk ligt het prachtige eiland Corsica. Niet voor niets wordt dit eiland ook wel ‘Ile de Beaute' genoemd, wat betekent het eiland van de schoonheid. Een mooie toeristische trekpleister is het UNESCO ergoed natuurreservaat Scandola. Je hebt op Corsica veel natuur om te bewonderen. Zo zijn er prachtige watervallen, alpenachtige gebergten en mooie stranden waar je goed kunt zwemmen, duiken en snorkelen. 

Meer over Corsica en vliegtickets Corsica
Minder over Corsica en vliegtickets Corsica

Ook de hoofdstad van het eiland, Ajaccio, is een bezoek waard. Hier staat o.a. het geboortehuis van Napoleon dat tegenwoordig fungeert als museum. Op Corsica is het zeker aan te raden eens een boottocht te boeken langs de vele prachtige baaien van het eiland. Je kunt op Corsica heerlijk genieten van de zon, de helderblauwe zee en een van de vele prachtige zandstranden. Hou je meer van een actieve vakantie op Corsica? Dan biedt het binnenland groene bergen, watervallen en leuke dorpjes. Ideaal voor een mooie wandel- of fietstocht.

Vliegtickets Corsica

Voor je vliegreis naar Corsica heb je keuze uit vliegen naar Calvi of vluchten naar Bastia in het noorden van het eiland, vliegtickets naar Ajaccio, de mooie hoofdstad van Corsica die redelijk in het midden van het eiland ligt, of tickets naar de luchthaven Figari in het zuiden van Corsica. Met KLM kan je vliegtickets naar alle vier deze luchthavens boeken. Maar zoals je zult zien als je de aanbiedingen bij alle vier de bestemmingen vergelijkt zijn er meer opties voor wie de goedkoopste vliegtickets zoekt. Zeker als je niet alleen vanaf Schiphol wilt vertrekken maar bijvoorbeeld ook even checkt wat de actuele vliegtarieven vanaf Rotterdam, Dusseldorf en Eindhoven voor vliegen naar Corsica zijn.

Vliegen naar Corsica in de prijsklasse v.a. € 63,- tot € 246,-

Vliegen naar Bastia

v.a € 162,-

Vliegen naar Figari

v.a € 76,-

Vliegen naar Ajaccio

v.a € 63,-

Vliegen naar Calvi

v.a € 246,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.