Vliegen naar Changchun

Changchun is een relatief jonge stad (slechts 200 jaar oud) in het noordoosten van China. Met ruim 2 miljoen inwoners is het een bruisende giga stad. Changchun kent een klimaat...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Changchun voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Changchun

...t een klimaat met warme zomers en kouder winters. In juli is het aangenaam warm, met overdag een gemiddelde temperatuur van 27 graden celsius. In de zomermaanden valt er wel behoorlijk veel regen in Changchun, hou dus rekening met een vochtig klimaat. Van december tot en met februari vriest het dag en nacht in Changchun, in januari liggen de temperaturen overdag rond de -10 graden celsius en in de nacht rond de -20(!).


Het vliegveld van Changchun is pas open sinds 2005 en de luchthaven groeit nog steeds. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, maar genoeg luchtvaart maatschappijen brengen je naar Changchun met tussenstop of overstap, in bijvoorbeeld Beijing of Shanghai. Vanaf Longjia International Airport, de officiele naam van het vliegveld van Changchun, is het met de taxi ongeveer 45 minuten rijden naar het centrum.


In de stad ligt een moderne tramlijn. Ook zijn er treinverbindingen met andere steden, zoals Harbin en Jilin.

Goedkoop naar Changchun vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Changchun Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Changchun vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Changchun vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Changchun te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Changchun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Changchun in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Changchun boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Changchun in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Changchun

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Changchun o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Changchun met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Changchun. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Changchun zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016