Zoek goedkope vliegtickets naar Changchun

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Changchun!

Vergelijk alle vliegtickets naar Changchun voor jouw vertrekdatum

Changchun is een relatief jonge stad (slechts 200 jaar oud) in het noordoosten van China. Met ruim 2 miljoen inwoners is het een bruisende giga stad.
Changchun kent een...   Lees meer

Vliegen naar Changchun

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Changchun op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Changchun vanaf € 418

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Changchun, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

6 aanbieders v.a. € 418,- tot € 610,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Changchun voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Changchun

...klimaat met warme zomers en kouder winters. In juli is het aangenaam warm, met overdag een gemiddelde temperatuur van 27 graden celsius. In de zomermaanden valt er wel behoorlijk veel regen in Changchun, hou dus rekening met een vochtig klimaat. Van december tot en met februari vriest het dag en nacht in Changchun, in januari liggen de temperaturen overdag rond de -10 graden celsius en in de nacht rond de -20(!).

Het vliegveld van Changchun is pas open sinds 2005 en de luchthaven groeit nog steeds. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, maar genoeg luchtvaart maatschappijen brengen je naar Changchun met tussenstop of overstap, in bijvoorbeeld Beijing of Shanghai. Vanaf Longjia International Airport, de officiele naam van het vliegveld van Changchun, is het met de taxi ongeveer 45 minuten rijden naar het centrum.

In de stad ligt een moderne tramlijn. Ook zijn er treinverbindingen met andere steden, zoals Harbin en Jilin.

Goedkoop naar Changchun? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Changchun Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Changchun vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Changchun te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Changchun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Changchun in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Changchun boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Changchun in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Changchun

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
KLM € 10,00
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Tix € 25,00 - € 30,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Changchun o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Changchun met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Changchun. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Changchun zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Changchun

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Brussel (BRU) - Changchun (CGQ)
Heen 09/08/16 Retour 09/11/16

» Vluchten Amsterdam (AMS) - Changchun (CGQ)
Heen 31/08/16 Retour 14/09/16


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.

Nabijgelegen vliegvelden Kaart Changchun
Vlakbij Changchun
Harbin v.a. € -
Shenyang v.a. € 448
Vladivostok v.a. € 560
Pyongyang v.a. € 1539
Dalian v.a. € 505

Afstanden vanaf Changchun

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Zweden
2. Vaxjo
3. Israël
4. Noorwegen
5. Dalaman