Vliegen naar Calgary

Aan de oostzijde van de Rocky Mountains in Canada ligt Calgary. De stad staat ook wel bekend als cow town oftewel koeienstad, vanwege de beroemde jaarlijkse rodeo: de fantastische...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Calgary voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Calgary vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Calgary vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Calgary te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Calgary? Geef je op voor de Calgary Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Calgary vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Calgary kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Calgary in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Calgary boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Calgary in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Calgary als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Calgary

Hoe lang is het vliegen naar Calgary? De vliegtijd naar Calgary bedraagt 9 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Calgary

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC Fly + Drive
- *
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Calgary o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Calgary met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Calgary. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Calgary zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017