Vliegen naar Calgary

Aan de oostzijde van de Rocky Mountains in Canada ligt Calgary. De stad staat ook wel bekend als cow town oftewel koeienstad, vanwege de beroemde jaarlijkse rodeo: de fantastische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Calgary voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Calgary

... Calgary Stampede. Hiervoor trekt vanuit een omtrek van 100 - 150 kilometer elke Canadees naar Calgary. Want de Stampede is een groot feest voor iedereen.

Amsterdam Calgary rechtstreeks en voordelig
Een goede tip de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat (meestal goedkoopste boekbaar via Tix en WTC). Deze vliegt gewoon non stop Amsterdam Calgary maar de prijzen zijn vaak veel gunstiger dan van de Nederlandse concurrent. Ze staan echter wel bekend als heel betrouwbaar en ook de aan boord service is prima! Overigens staat onze KLM weer bekend als nummer 1 in punctualiteit. Voor sommigen is dat weer belangrijker dan dat je de goedkoopste vlucht Calgary kunt boeken.

Gratis Flight-Alert service voor de beste Calgary aanbiedingen
Bepaal vooraf realistisch de prijs die je wil betalen voor een ticket. Zo is in de winter naar Calgary vliegen meestal voordeliger dan in de zomervakantie. Wij vergelijken vervolgens alle tarieven voor die prijs en datum van alle luchtvaartmaatschappijen. Vervolgens houden wij je dagelijks of wekelijks op de hoogte van de beste aanbiedingen. Dit scheelt je een hoop onnodig zoekwerk!

Bezienswaardigheden Calgary
Tijdens een bezoek aan deze stad zijn er veel dingen die je kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Glenbow museum. De Rocky Mountains liggen op een afstand van slechts 80 km, zeker een bezoek waard. Een prachtig uitzicht over de stad? Ga dan naar de Calgary Tower toe, op het topje heb je waanzinnige vergezichten! Het Olympische Park is een ook bezoekje waard. Hier ligt onder andere de skischans die werd gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen van 1988. In de winter kun je in de park skiën en snowboarden en in de zomer kun je hier goed mountainbiken en wandelen.

Beste reistijd Calgary
Het kan behoorlijk koud worden in Calgary. De zomer zijn redelijk aangenaam, met overdag temperaturen rond de 20 graden Celsius. De winters zijn koud: van december tot en met februari komt het kwik nauwelijks boven het vriespunt uit. In de nacht is -15(!) niet vreemd.

Luchthaven Calgary
Calgary International Airport ligt 17 kilometer ten noordoosten van het centrum van de stad. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Calgary International van meerdere luchtvaartmaatschappijen waaronder KLM.

Directe vlucht Calgary vliegtijd
De vlucht naar Calgary duurt ongeveer 9 uur. In Calgary kun je je gemakkelijk met de tram vervoeren. Wanneer je meer van Canada wilt ontdekken is de trein een goede optie.

Goedkoop naar Calgary vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Calgary Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Calgary vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Calgary vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Calgary te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Calgary kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Calgary in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Calgary boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Calgary in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Calgary

Hoe lang is het vliegen naar Calgary? De vlucht naar Calgary bedraagt 9 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Calgary

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Calgary o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Calgary met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Calgary. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Calgary zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016