Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bursa!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bursa voor jouw vertrekdatum

Ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Istanbul, onder de zee van Marmara, ligt Bursa ook wel bekend als Boersa. En hoewel Bursa niet heel veel mensen in Nederland veel zal zeggen...   Lees meer

Vliegen naar Bursa

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Bursa op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bursa vanaf € 0

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bursa, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

 • Vliegen met Tix
  -
 • Vliegen met Ebookers
  -
 • Vliegen met WTC.nl
  -
 • vliegen met KLM vanaf Amsterdam naar Bursa
  -
 • Vliegen met Vliegtickets.nl
  -
 • Vliegen met CheapTickets
  -
 • Vliegen met Schipholtickets
  -
 • Vliegen met Expedia vlucht + 3N Hotel
  -
 • Vliegen met Expedia vlucht + 7N Hotel
  -
 • Vliegen met VliegWinkel.nl
  -
 • Vliegen met Tix
  -
 • Vliegen met Ebookers
  -
 • Vliegen met WTC.nl
  -
 • vliegen met KLM vanaf Amsterdam naar Bursa
  -
 • Vliegen met Vliegtickets.nl
  -
 • Vliegen met CheapTickets
  -
 • Vliegen met Schipholtickets
  -
 • Vliegen met Expedia vlucht + 3N Hotel
  -
 • Vliegen met Expedia vlucht + 7N Hotel
  -
 • Vliegen met VliegWinkel.nl
  -
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bursa voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Bursa

Goedkoop naar Bursa? 5 Tips:

 1. 1 Geef je op voor de Bursa flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bursa vliegticket aanbiedingen!
 2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bursa te vinden!
 3. 3 Lastminute vliegen naar Bursa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bursa in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
 4. 4 Goedkope vliegtickets Bursa boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
 5. 5 Goedkoop vliegen naar Bursa in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Bursa

... is deze stad in Turkije wel degelijk bekend. Met ruim 1,2 miljoen inwoners is dit na Istanbul, Ankara en Izmir de vierde stad van Turkije.

Van november tot en met maart kun je op 40 minuten rijden van Bursa wintersporten. In de zomer kun je door de stad slenteren en de prachtige moskeeen en musea bewonderen. Daarnaast ligt Bursa maar een aantal kilometers van de zee vandaan, waar je prachtige stranden vindt om te relaxen.

Vanaf München gaat een directe vlucht naar de luchthaven van Bursa. Die luchthaven is overigens niet in Bursa zelf maar in het plaatsje Yenisehir ook wel Yeni Şehir genoemd. Vluchten vanaf andere luchthavens hebben meestal een overstap in Ankara. Een prima alternatief voor vliegen naar Bursa is natuurlijk vliegen op Istanbul airport want dit ligt maar 75 kilometer van het vliegveld Yenisehir bij Bursa.

Tip: er zijn niet vaak aanbiedingen voor vliegtickets Bursa, maar als je bij bovenstaande aanbieders naar vluchten vanaf Düsseldorf naar zoekt dan wil dat soms wel lukken voor 300,- a 350,- retour.

Meer over Bursa

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bursa
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Ebookers € 0,00 - € 100,00 De belastingen die in rekening worden gebracht zijn voor iedere luchtvaartmaatschappij anders.
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van ¤39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er ¤40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bursa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking ¤ 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bursa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bursa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bursa zijn het laatste gecheckt op 23-09-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Bursa
Istanbul v.a. € 78
Eskisehir v.a. € 348
Lesbos v.a. € 196
Alexandroupolis v.a. € 489
Izmir v.a. € 107

Afstanden vanaf Bursa

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Grenada
2. Bolzano
3. Beijing
4. Edmonton
5. Servie