Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bournemouth!

Bournemouth is een populaire badplaats in het zuiden van Engeland. Het strand van 9 km lang is een belangrijke toeristische trekpleister. De ligging in het zuiden van Engeland...

Lees meer

... zorgt voor een milder klimaat in vergelijking een groot deel van Groot-Britannie. Mede hierdoor is Bournemouth ook erg populair als vakantieoord onder de Britten. Waar de bevolking voor een relatief groot deel nog altijd uit ouderen bestaat is het de laatste jaren aanzienlijk aan het vernieuwen. Steeds meer jongeren, surfers en typische 'bohemians' worden door dit stadje aangetrokken. Een bezienswaardigheid in de omgeving van Bournemouth is het New Forest National Park. Dit nationale park heeft een zeer bijzonder cultuurlandschap waar je mooie fietstochten kunt maken.

Bournemouth heeft een directe bus- en treinverbinding met de hoofdstad Londen. Ook gaan vanaf het nabij gelegen Poole ferry's naar de subtropische eilandjes Guernsey & Jersey. Er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten naar Bournemouth. Je moet altijd minimaal 1x overstappen, ook kun je overwegen om goedkoop te vliegen naar Londen en daar de express bus of trein te pakken. Het vliegveld van Bournemouth, Bournemouth International Airport, ligt ongeveer 10 km buiten het centrum en is uitstekend te bereiken per taxi. Ook zijn er lokale busverbindingen.

Lees minder

Meer over Bournemouth

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Bournemouth

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Bournemouth voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Bournemouth

Goedkoop naar Bournemouth? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bournemouth flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bournemouth vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Bournemouth zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bournemouth te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Bournemouth? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Bournemouth ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Bournemouth en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Bournemouth kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bournemouth in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Bournemouth boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Bournemouth wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten bijkomen in de vorm van reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0. Er kunnen tevens extra kosten zijn verbonden aan bagage, reisverzekeringen en betaalmethodes buiten IDeal.
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Schipholtickets € 25,00 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan wordt eenmalig 12 gerekend. Er kunnen tevens kosten worden berekend over bagage.
CheapTickets € 27,00 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
KLM € 10,00 per reservering De prijzen worden exclusief 10,00 boekingskosten getoond(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00 - € 15,00 per reservering Sommige airlines rekenen extra kosten voor specifieke betaalmethodes, dit is maximaal 15,00 of een percentage van de ticketprijs (max. 2,7%). Boekingskosten en andere toeslagen zijn al in de ticketprijs inbegrepen.
VliegWinkel.nl € 27,50 per reservering Alle prijzen die getoond worden zijn exclusief 27,50 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, verzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus berekenen daarnaast per boeking nog een dossier- of servicefee die wij helaas niet vooraf inzichtelijk kunnen maken. Lowcost airlines berekenen daarnaast vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Bournemouth

Southampton v.a. € 98
Bristol v.a. € 65
Exeter v.a. € 98
Londen v.a. € 44
Cardiff v.a. € 73

Afstanden vanaf Bournemouth

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Bournemouth
Score 3,5 | 18 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden