Vliegen naar Bournemouth

Bournemouth is een populaire badplaats in het zuiden van Engeland. Het strand van 9 km lang is een belangrijke toeristische trekpleister. De ligging in het zuiden van Engeland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bournemouth voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Bournemouth

... zorgt voor een milder klimaat in vergelijking een groot deel van Groot-Britannie. Mede hierdoor is Bournemouth ook erg populair als vakantieoord onder de Britten. Waar de bevolking voor een relatief groot deel nog altijd uit ouderen bestaat is het de laatste jaren aanzienlijk aan het vernieuwen. Steeds meer jongeren, surfers en typische 'bohemians' worden door dit stadje aangetrokken. Een bezienswaardigheid in de omgeving van Bournemouth is het New Forest National Park. Dit nationale park heeft een zeer bijzonder cultuurlandschap waar je mooie fietstochten kunt maken.

Bournemouth heeft een directe bus- en treinverbinding met de hoofdstad Londen. Ook gaan vanaf het nabij gelegen Poole ferry's naar de subtropische eilandjes Guernsey & Jersey. Er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten naar Bournemouth. Je moet altijd minimaal 1x overstappen, ook kun je overwegen om goedkoop te vliegen naar Londen en daar de express bus of trein te pakken. Het vliegveld van Bournemouth, Bournemouth International Airport, ligt ongeveer 10 km buiten het centrum en is uitstekend te bereiken per taxi. Ook zijn er lokale busverbindingen.

Goedkoop naar Bournemouth vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Bournemouth Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bournemouth vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Bournemouth vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bournemouth te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Bournemouth kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bournemouth in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bournemouth boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bournemouth in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Bournemouth

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bournemouth o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bournemouth met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bournemouth. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bournemouth zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016