Zoek goedkope vliegtickets naar Bournemouth

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bournemouth!

Bournemouth is een populaire badplaats in het zuiden van Engeland. Het strand van 9 km lang is een belangrijke toeristische trekpleister. De ligging in het zuiden van Engeland...   Lees meer

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Bournemouth

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bournemouth vanaf € 98

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Bournemouth voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Bournemouth

Goedkoop naar Bournemouth? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bournemouth flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bournemouth vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bournemouth te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bournemouth kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bournemouth in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Bournemouth boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Bournemouth wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Bournemouth in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Bournemouth

... zorgt voor een milder klimaat in vergelijking een groot deel van Groot-Britannie. Mede hierdoor is Bournemouth ook erg populair als vakantieoord onder de Britten. Waar de bevolking voor een relatief groot deel nog altijd uit ouderen bestaat is het de laatste jaren aanzienlijk aan het vernieuwen. Steeds meer jongeren, surfers en typische 'bohemians' worden door dit stadje aangetrokken. Een bezienswaardigheid in de omgeving van Bournemouth is het New Forest National Park. Dit nationale park heeft een zeer bijzonder cultuurlandschap waar je mooie fietstochten kunt maken.

Bournemouth heeft een directe bus- en treinverbinding met de hoofdstad Londen. Ook gaan vanaf het nabij gelegen Poole ferry's naar de subtropische eilandjes Guernsey & Jersey. Er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten naar Bournemouth. Je moet altijd minimaal 1x overstappen, ook kun je overwegen om goedkoop te vliegen naar Londen en daar de express bus of trein te pakken. Het vliegveld van Bournemouth, Bournemouth International Airport, ligt ongeveer 10 km buiten het centrum en is uitstekend te bereiken per taxi. Ook zijn er lokale busverbindingen.

Meer over Bournemouth

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bournemouth
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00 De toeslag heet hier niet reserverings- maar administratiekosten.
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van ¤39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50 Voor telefonische boekingen van vluchten zijn de reserveringskosten niet ¤29,50 maar ¤35,00 per boeking.
Schipholtickets € 25,00 Bij telefonische boekingen of per mail wordt er ¤40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
KLM € 10,00
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00 Boekingskosten en andere toeslagen zijn al in de ticketprijs inbegrepen.
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bournemouth o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen daarnaast toeslagen voor het inchecken van bagage, zitplaatsreservering, betalen met creditcard en sommige andere betaalmethodes. Ook verzekeringen zijn overal optioneel. In alle gevallen moet het totaalbedrag duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bournemouth met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bournemouth. Je boekt direct via de website van bovenstaande aanbieders, Wij verwijzen je graag naar hun website voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bournemouth zijn het laatste gecheckt op 13-05-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden

Goedkoopste vliegtickets Bournemouth

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - Bournemouth (BOH)
Heen 27/08/15 Retour 03/09/15

» Vluchten Amsterdam (AMS) - Bournemouth (BOH)
Heen 18/06/15 Retour 30/06/15


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.
Beta

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Bournemouth
Southampton v.a. € 79
Bristol v.a. € 85
Exeter v.a. € 104
Londen v.a. € 21
Cardiff v.a. € 81

Afstanden vanaf Bournemouth

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Krakau
2. Pula
3. Myanmar
4. Belfast
5. Montpellier