Zoek goedkope vliegtickets naar Bournemouth

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bournemouth!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bournemouth voor jouw vertrekdatum

Bournemouth is een populaire badplaats in het zuiden van Engeland. Het strand van 9 km lang is een belangrijke toeristische trekpleister. De ligging in het zuiden van Engeland...   Lees meer

Vliegen naar Bournemouth

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Bournemouth op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bournemouth vanaf € 93

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bournemouth, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

5 aanbieders v.a. € 93,- tot € 610,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bournemouth voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Bournemouth

... zorgt voor een milder klimaat in vergelijking een groot deel van Groot-Britannie. Mede hierdoor is Bournemouth ook erg populair als vakantieoord onder de Britten. Waar de bevolking voor een relatief groot deel nog altijd uit ouderen bestaat is het de laatste jaren aanzienlijk aan het vernieuwen. Steeds meer jongeren, surfers en typische 'bohemians' worden door dit stadje aangetrokken. Een bezienswaardigheid in de omgeving van Bournemouth is het New Forest National Park. Dit nationale park heeft een zeer bijzonder cultuurlandschap waar je mooie fietstochten kunt maken.

Bournemouth heeft een directe bus- en treinverbinding met de hoofdstad Londen. Ook gaan vanaf het nabij gelegen Poole ferry's naar de subtropische eilandjes Guernsey & Jersey. Er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten naar Bournemouth. Je moet altijd minimaal 1x overstappen, ook kun je overwegen om goedkoop te vliegen naar Londen en daar de express bus of trein te pakken. Het vliegveld van Bournemouth, Bournemouth International Airport, ligt ongeveer 10 km buiten het centrum en is uitstekend te bereiken per taxi. Ook zijn er lokale busverbindingen.

Goedkoop naar Bournemouth? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bournemouth Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bournemouth vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bournemouth te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bournemouth kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bournemouth in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Bournemouth boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Bournemouth in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bournemouth

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
KLM € 10,00
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bournemouth o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bournemouth met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bournemouth. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bournemouth zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Bournemouth

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - Bournemouth (BOH)
Heen 26/07/16 Retour 02/08/16

» Vluchten Amsterdam (AMS) - Bournemouth (BOH)
Heen 16/07/16 Retour 21/07/16


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.

Nabijgelegen vliegvelden Kaart Bournemouth
Vlakbij Bournemouth
Southampton v.a. € 87
Bristol v.a. € 83
Exeter v.a. € 122
Londen v.a. € 24
Cardiff v.a. € 68

Afstanden vanaf Bournemouth

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Simferopol
2. Rabat
3. Chambery
4. Abu Dhabi
5. Delhi