Vliegen naar Belgie

Belgie, onderverdeeld in de regio’s Vlaanderen en Wallonie heeft sinds jaar en dag een intense relatie met Nederland. Vaak beschouwden de buurlanden elkaar als kameraden, maar tijdens een kortstondige oorlog in de 19e eeuw stonden ze tegenover elkaar als vijanden. Hierna werd Belgie onafhankelijk. De hoofdstad is het Franstalige Brussel, ook wel gezien als het hart van de EU. Mede vanwege latere Franse invloeden is Belgie aanzienlijk anders dan Nederland.

Meer over Belgie en vliegtickets Belgie
Minder over Belgie en vliegtickets Belgie

Zodra je de grens over gaat, zie je het verschil in de architectuur. Ook het landschap is heuvelachtiger, je proeft een andere keuken en de taal, hoewel vaak Nederlands, klinkt anders. Het land kent naast Brussel prachtige steden als Antwerpen, Gent en het zoete Brugge. In deze steden tref je het tijdens een culturele reis, want aan bezienswaardigheden niet te kort! Bekijk het futuristische Atomium in Brussel, de Sint-Baafskathedraal met werken van Jan van Eyck in Gent en de diverse musea en architectuur in Antwerpen en Brugge. Belgie wordt ook geroemd vanwege zijn indrukwekkend mooie natuur. Zo liggen de Ardennen ‘s winters vaak onder een pak sneeuw en is het zomers aan de kust bij Oostende heerlijk vertoeven.

Vliegtickets Belgie

Belgie kent meerdere luchthavens, waarvan Charleroi nabij Brussel (CRL), Brussel Zaventem (BRU) en Deurne/Antwerpen Airport (ANR) tot de voornaamste behoren. Charleroi Airport is een belangrijke luchthaven voor lowcostcarriers (zoals Ryanair, EasyJet en Wizzair). Naar en vanaf Belgie gaan ook hogesnelheidstreinen. Vaak is de trein naar België zelfs sneller dan het vliegtuig, omdat het inchecken met vliegen minimaal een uur in beslag neemt.

Vliegen naar Belgie in de prijsklasse v.a. € 18,- tot € 94,-

Vliegen naar Brussel

v.a € 18,-

Vliegen naar Brugge

v.a € 94,-

Vliegen naar Antwerpen

v.a € 56,-

Vliegen naar Luik

v.a € 58,-

Vliegen naar Gent

v.a € 82,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.