Vliegen naar België

Goedkope vliegtickets België: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Brussel
Vliegtickets België: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Antwerpen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar België

België kent meerdere luchthavens, waarvan Charleroi nabij Brussel (CRL), Brussel Zaventem (BRU) en Deurne/Antwerpen Airport (ANR) tot de voornaamste behoren. Charleroi Airport is een belangrijke luchthaven voor lowcostcarriers (zoals Ryanair, EasyJet en Wizzair). In plaats van het vliegtuig te pakken is het voor de meeste mensen veelal nog sneller om gebruik te maken van een van de hoge snelheidstreinen trajecten. Naar en vanaf België reizen met de trein is een voordelig handige wijze van op vakantie gaan in België.. Vaak is de trein naar België zelfs sneller dan het vliegtuig, omdat het inchecken met vliegen minimaal een uur in beslag neemt.

Vakantie België
Zodra je de grens over gaat zie je bijna meteen het verschil in de architectuur. Ook het landschap is heuvelachtiger, je proeft een andere keuken en de taal, hoewel vaak Nederlands, klinkt toch net anders. Het land kent naast Brussel prachtige steden als Antwerpen, Gent en het zoete Brugge. In deze steden tref je het tijdens een culturele reis, want aan bezienswaardigheden niet te kort! Bekijk het futuristische Atomium in Brussel, de Sint-Baafskathedraal met werken van Jan van Eyck in Gent en de diverse musea en architectuur in Antwerpen en Brugge. België wordt ook geroemd vanwege zijn indrukwekkend mooie natuur. Zo liggen de Ardennen ‘s winters vaak onder een pak sneeuw en is het zomers aan de kust bij Oostende heerlijk vertoeven.

Goedkoop naar België vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets België vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets België te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar België? Geef je op voor de België Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe België vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar België kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar België in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje België boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht België in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
België als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten België

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
OUIBUS
- *
Tix
 € 25,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket België o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis België met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar België. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets België zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016