Zoek goedkope vliegtickets naar Basra

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Basra!

Vergelijk alle vliegtickets naar Basra voor jouw vertrekdatum

Basra is de op één na grootste stad van Irak gelegen in het zuidoosten van het land aan de rivier de Sjat al Arab, dit is een verlengde van de Tigris en de Eufraat....   Lees meer

Vliegen naar Basra

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Basra op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Basra vanaf € 614

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Basra, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

4 aanbieders v.a. € 614,- tot € 640,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Basra voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Basra boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Basra v.a. €640
Heen 19-12-2016 Retour 31-12-2016

Vliegtickets Amsterdam - Basra v.a. €617
Heen 06-10-2016 Retour 13-10-2016

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Basra

... Basra heeft een immens aantal inwoners van zo'n 3,8 miljoen!

Basra heeft door de ligging aan de oevers van de rivier, die toegang biedt tot de Perzische golf, sinds haar oorsprong altijd de functie van belangrijkste havenstad van het land gehad. Basra staat bekend om haar beroemde heerlijke zoete dadels, het is dan ook een heerlijk geschenk om mee terug te nemen naar Nederland, waar goede dadels schaars te vinden zijn!

Basra heeft natuurlijk vanwege haar enorme omvang een eigen vliegveld. De luchthaven van Basra heet Basra International Airport en ligt op ongeveer 15 kilometer rijden van de binnenstad van Basra verwijderd en is het 2e vliegveld van Irak.

Er kan alleen vanuit andere Arabische landen gevlogen worden op Basra, het is dus helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen op Basra. U zult tenminste één overstap moeten maken om uw reis naar Basra af te ronden. De overstap op de weg naar Basra neemt meestal plaats in de hoofdstad van Irak genaamd Bagdad.

Goedkoop naar Basra? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Basra Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Basra vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Basra te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Basra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Basra in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Basra boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Basra in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Basra

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
World Ticket Center - Fly + Drive € 0,00 Prijzen zijn op basis van een vrijblijvende offerte.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Basra o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Basra met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Basra. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Basra zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Basra
Vlakbij Basra
Koeweit v.a. € 239
Bagdad v.a. € 382
Shiraz v.a. € 555
Dammam v.a. € 440
Bahrein v.a. € 273

Afstanden vanaf Basra

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita