Vliegen naar Antigua

Antigua is onderdeel van een Bovenwindse eilandengroep in de Carribean en is samen met het noordelijker gelegen Barbuda een eilandstaat. Saint John’s is de hoofdstad van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Antigua voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Antigua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Antigua vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Antigua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Antigua? Geef je op voor de Antigua Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antigua vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Antigua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Antigua in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Antigua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Antigua in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Antigua als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Antigua

Hoe lang is het vliegen naar Antigua? Vanuit Amsterdam vliegt u naar Londen Gatwick in 1 uur en 10 minuten. Vanuit Londen Gatwick vliegt u in 8 uur en 45 minuten naar Antigua.

Bijkomende kosten bij vluchten Antigua

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Antigua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Antigua met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Antigua. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antigua zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017