Zoek goedkope vliegtickets naar Aalborg

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Aalborg!

Vergelijk alle vliegtickets naar Aalborg voor jouw vertrekdatum

Vliegen naar Aalborg in Denemarken? De meeste Nederlanders die een bezoek aan Aalborg brengen komen hier op zakenreis of brengen een bezoek aan de Universiteit. Dat is eigenlijk...   Lees meer

Vliegen naar Aalborg

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Aalborg op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Aalborg vanaf € 167

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Aalborg, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

6 aanbieders v.a. € 167,- tot € 180,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Aalborg voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Aalborg boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Aalborg
Heen 18-08-2016 Retour 21-08-2016

Vliegtickets Amsterdam - Aalborg
Heen 26-09-2016 Retour 28-09-2016

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Aalborg

... jammer want Aalborg, dat ook wel als Alborg bekend staat, is een prachtige oude havenstad die zeker de moeite van het ontdekken waard is!


Vliegveld Aalborg, ook directe vluchten?
De luchthaven van Aalburg is een flink regionaal vliegveld waar meerdere keren per dag vluchten uit Kopenhagen landen. Daarnaast zijn er echter ook directe vluchten naar Oslo, Londen en ook meerdere vluchten Amsterdam Aalborg per dag met KLM. De gemiddelde vluchttijd voor vliegen naar Aalborg is circa 1,5 uur.

Per taxi is Aalborg Airport maar 10 minuten van de stad. Ook is er een busverbinding van het vliegveld naar het centrum van Aalborg.


Opzoek naar handige tips Aalborg?
Als je vaker naar Aalborg vliegt dan raden we je aan hierboven een gratis flight alert aan te maken, als er dan nieuwe vliegticket Aalborg aanbiedingen beschikbaar komen dan ontvang je automatisch bericht. Als richtlijn voor het kiezen van je budget: Voor een ticket naar Aalborg is in de regel een tarief onder de 200,- een goede deal.

Goedkoop naar Aalborg? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Aalborg Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aalborg vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Aalborg te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Aalborg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Aalborg in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Aalborg boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Aalborg in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Aalborg

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
KLM € 10,00
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Aalborg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aalborg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Aalborg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aalborg zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Aalborg
Vlakbij Aalborg
Aarhus v.a. € 176
Gothenburg v.a. € 139
Billund v.a. € 140
Kristiansand v.a. € 179
Kopenhagen v.a. € 53

Afstanden vanaf Aalborg

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Israël
2. Noorwegen
3. Dalaman
4. Oujda
5. Isla Margarita