Vliegen naar Aalborg

Vliegen naar Aalborg in Denemarken? De meeste Nederlanders die een bezoek aan Aalborg brengen komen hier op zakenreis of brengen een bezoek aan de Universiteit. Dat is eigenlijk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aalborg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Aalborg

... jammer want Aalborg, dat ook wel als Alborg bekend staat, is een prachtige oude havenstad die zeker de moeite van het ontdekken waard is!

Vliegveld Aalborg, ook directe vluchten?
De luchthaven van Aalburg is een flink regionaal vliegveld waar meerdere keren per dag vluchten uit Kopenhagen landen. Daarnaast zijn er echter ook directe vluchten naar Oslo, Londen en ook meerdere vluchten Amsterdam Aalborg per dag met KLM. De gemiddelde vluchttijd voor vliegen naar Aalborg is circa 1,5 uur.

Per taxi is Aalborg Airport maar 10 minuten van de stad. Ook is er een busverbinding van het vliegveld naar het centrum van Aalborg.

Opzoek naar handige tips Aalborg?
Als je vaker naar Aalborg vliegt dan raden we je aan hierboven een gratis flight alert aan te maken, als er dan nieuwe vliegticket Aalborg aanbiedingen beschikbaar komen dan ontvang je automatisch bericht. Als richtlijn voor het kiezen van je budget: Voor een ticket naar Aalborg is in de regel een tarief onder de 200,- een goede deal.

Goedkoop naar Aalborg vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Aalborg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aalborg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Aalborg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aalborg te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Aalborg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Aalborg in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aalborg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aalborg in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Aalborg

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aalborg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aalborg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aalborg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aalborg zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016