Beste deals van vliegtickets Curacao

Vliegen naar Curacao? KLM en Tui hebben een ruim aantal directe Curacao vluchten voor 2023 / 2024 op hun schema. Goed nieuws voor veel van onze bezoekers want dit eiland behoort tot de populairste bestemmingen op onze website. Hier zetten we weer elke dag de goedkoopste vliegtickets Curacao op een rij!

> lees meer
TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 460,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 1,222,-

KLM

aanbevolen v.a. € 530,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Curacao voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Curacao

Kaart Curacao

Lees meer over Curacao

...

Goedkoop naar Curaçao, TUI of KLM?
Sinds het reisadvies voor Curacao positief is, zie reisadvies RIVM Curacao, is de bestemming alleen maar in populariteit toegenomen. De vliegticket prijzen zijn echter nog steeds heel gunstig. Want zowel Tuifly als KLM hebben veel meer vluchten naar Curacao in hun dienstregeling opgenomen.

Meer weten over de situatie en beperkingen op het eiland?
Zie dan de informatie m.b.t. reizen naar Curacao van de lokale overheid.

Wat kost een vlucht naar Curacao? 
Deze vraag is nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Goedkoop reizen naar Curaçao is prima mogelijk, mits je enigszins flexibel bent met je reisdata en niet last minute in de schoolvakanties weg wil. De voordeligste directe vluchten Curacao zijn wel 9 van de 10 keer vanaf Amsterdam! 

Wanneer goedkoopste vliegtickets Curacao?
Wanneer kan je goedkoop vliegen naar Curacao? In de regel is van toepassing dat waar veel vraag en aanbod naar vliegtickets is, zit concurrentie en dus de mogelijkheid om betaalbare tickets te scoren.Wanneer goedkoop naar Curacao vliegen je prioriteit is, kijk dan onderop deze pagina zeker even bij de reisdata waarvoor op dit moment de de goedkoopste vliegtickets Curacao retour worden aangeboden.

Als je bovenstaande tactiek volgt was het tot voor kort zeker haalbaar om je ticket Curacao onder de 500,- euro te boeken! Maar Curacao vliegticket aanbiedingen zijn al bijna 6 maanden niet meer beschikbaar op dat niveau Op dit moment is een vlucht tussen de 550,- en 650,- een mooie deal.

Goedkoopste maand 
Wil je weten wat de goedkoopste tijd van het jaar is om te vliegen naar Curaçao? Curacao vluchten zijn in de regel voordelig in april, mei, juni, september, oktober en november. Ook maart en de eerste helft van december zijn redelijk betaalbaar. 

Wie vliegt naar Curacao?
Er is een behoorlijke concurrentie op de route Amsterdam Curaçao waardoor de vliegtarieven nogal kunnen schommelen. Tussen oktober en april zijn er elke dag meerdere vluchten naar Curacao vanaf Amsterdam. Want voor zowel KLM en TUI is de route van strategisch belang en ze stunten dus beide regelmatig met de prijzen. 

Cheaptickets Curacao scoren is dan ook vooral een kwestie van de juiste strategie, tactiek en geduld! Neem je tijd en vergelijk hier rustig de verschillende reisaanbieders en luchtvaartmaatschappijen die naar Curaçao vliegen!

Leuke actie gezien maar zit je net een beetje krap bij kas? Zo kan je jouw ticket naar Curacao in termijnen betalen.

Vliegen vanaf Zaventem naar Curacao
De nieuwe non-stop verbinding Brussel - Curacao van TUI, met overigens zeer aantrekkelijke deals, bleek helaas niet succesvol en is dus helaas weer gestopt. Maar je kan ook nu  goedkope seat only Curacao tickets boeken vanuit Brussel International met Air Canada. Deze vluchten hebben wel minimaal 1 stop.

Goedkope tickets Curacao december
De periode rond kerst is de tijd van het jaar dat de vraag naar cheap tickets Curaçao het grootste is. Wil jij ook heerlijk wegdromen onder de palmbomen in de kerstvakantie? Hoewel alle luchtvaartmaatschappijen extra toestellen inzetten in december op deze route blijft het toch erg lastig om goedkope vliegtickets naar Curacao voor deze reisperiode te vinden.

Tip: het is tot wel 50% voordeliger om te vertrekken op 31 december of 1 januari dan vlak voor de kerst. Kies dus voor de tweede week van de kerstvakantie en je geniet veel voordeliger van jouw welverdiende vakantie!

Rechtstreeks vliegen naar Curacao vanaf Eindhoven
Recent vatte vliegtuigmaatschappij TUI het plan op om ook vluchten naar Curaçao vanaf Eindhoven aan te bieden. Helaas blokte het Nederlandse Ministerie van Justitie de plannen van TUI op de luchthaven van Eindhoven: vanaf daar rechtstreeks naar Curaçao vliegen ziet de Nederlandse overheid als niet wenselijk (men ziet dit als risicovluchten). 

Curacao flight alert service
Door het aanbod van continue nieuwe Curaçao vliegticket aanbiedingen is het erg verstandig een flight alert aan te maken als je op dit populaire eiland vakantie wilt vieren. Dan ontvang je meteen bericht als KLM, TUI of een andere luchtvaartmaatschappij met nieuwe, goedkope Curaçao vliegticket aanbiedingen komt en de prijs voor dat retourtje aansluit bij jouw budget voor vliegtuigtickets. 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Curacao? Retour Curaçao vanaf …
Wie vliegt op Curacao? De goedkoopste vlucht Curaçao is niet altijd een directe vlucht van Amsterdam naar Hato Curaçao International Airport. Naast de directe vluchten naar Curaçao vanuit Amsterdam Airport met KLM en TUI zijn er regelmatig mooie deals voor vliegreizen via de VS of met stop op andere eilanden als Aruba of Bonaire.

Vluchten naar Curacao vanaf Dusseldorf
Tot slot kan je nu prachtige aanbiedingen van vliegtickets Curaçao vanaf Düsseldorf vinden via de in dit overzicht opgenomen online reisbureaus. Helaas is Airberlin wel recent gestopt met de vluchten Dusseldorf - Curacao.

Last minute vliegticket Curacao
Wil je een goedkoop last minute vliegticket Curaçao boeken maar je weet niet waar je moet beginnen? Kijk dan in de tab hierboven naar de beste deals of schrijf je in voor de last minute flight alert om kans te maken op het goedkoopste ticket naar Curacao.

Populaire bestemming
Een belangrijke reden dat vliegreizen naar Curaçao hier zo populair zijn: op alle eilanden van de Nederlandse Antillen spreken ze gewoon Nederlands. Kortom waar wacht je nog op om je vliegreis naar Amsterdam Curaçao te plannen! 

Het is de moeite waard om een bezoek aan Willemstad te brengen. De hoofdstad van Curaçao, met zijn kleurrijke huizen aan de Handelskade, vele winkels en leuke terrasjes is erg gezellig.

Maar het belangrijkste voor de vele vakantiegangers die zo enthousiast zijn over dit aantrekkelijke eiland is toch het heerlijk klimaat. De dagen dat de zon niet schijnt zijn echt op een hand te tellen!

Leuke activiteiten

  • Met de onderzeeër ‘Seaworld Explorer' het prachtige onderwaterleven bewonderen.
  • Uniek: ga zwemmen met dolfijnen.
  • Duiken en snorkelen is vooral aan de zuidkust en rondom klein Curaçao prachtig, want je komt hier allerlei tropische vissen en koraal tegen.

Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Curaçao Hato Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Curacao vliegen? 4 Tips:

  • Lastminute vliegen naar Curacao kan soms voordelig zijn in het laagseizoen. Maar in een schoolvakantie moet je juist vroeg boeken: goedkope last minute vliegtickets Curacao zijn er dan echt slechts bij zeer hoge uitzondering!
  • Voordelig naar Curacao? Een mooie aanbieding boek je zelden korter dan 3 weken voor je vertrek. Begin voor een goede deal niet later dan 6 en liever al 12 weken voor je vakantie te zoeken als je echt goedkoop naar Curacao wilt vliegen!
  • Wil je in een resort of hotel overnachten? Overweeg dan een all-in verblijf te boeken. Vaak is dat voordeliger en om die reden tonen we ook altijd de vanaf prijzen voor all-in vliegreizen naar Curacao van Waarschijntdezonwel.nl. Zo kan je ook dit makkelijk vergelijken!
  • Kan je bij iemand logeren? Of huren jullie met een groot gezin een villa,vakantiehuis of appartement? Dan zijn losse vliegtickets Curacao meestal ook echt het goedkoopste.

De beste Curacao Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Curacao?  

Hoe lang is de vliegtijd Curacao? De vluchtduur van Amsterdam naar Curacao is zo'n 10,5 uur. Hoeveel uren het vliegen is op de terugweg hangt onder andere af van de wind. De terugvlucht gaat echter vaak wat sneller, namelijk zo'n 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 74 ,-
Dublin
€ 153 ,-
Boedapest
€ 38 ,-
Italie

Bijkomende kosten bij vluchten Curacao

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
 € 15,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
 € 40,-
Tix
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Corendon.nl
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Curacao aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Curacao met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Curacao zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023